Doi proxeneți din Măcin care au exploatat sexual două minore, au fost săltați de polițiști

Poliția orașului Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

În ziua de 18 decembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au pus în executare 2 mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 noiembrie – 8 decembrie, doi bărbați, ambii din localitatea Măcin, județul Tulcea, ar fi racolat, prin inducere în eroare, două minore din oraș, de 14 ani, respectiv 15 ani, pe care le-ar fi transportat și adăpostit în altă localitate, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției.

În urma administrării probatoriului, față de cei doi bărbați Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

1 Comment

  1. foarte bine era si cazu sa mai se faca si la macin perchezitii prea multe masini smechere si nau o zi de munca stau si bani ld vin atatea fete la prostitutie sa se faca dreptate un om pe munca cinstita nu face o vila cum au altii si nau muncit o zi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*