Doi proxeneți din Măcin care au exploatat sexual două minore, au fost săltați de polițiști

Poliția orașului Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

În ziua de 18 decembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au pus în executare 2 mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 noiembrie – 8 decembrie, doi bărbați, ambii din localitatea Măcin, județul Tulcea, ar fi racolat, prin inducere în eroare, două minore din oraș, de 14 ani, respectiv 15 ani, pe care le-ar fi transportat și adăpostit în altă localitate, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției.

În urma administrării probatoriului, față de cei doi bărbați Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. foarte bine era si cazu sa mai se faca si la macin perchezitii prea multe masini smechere si nau o zi de munca stau si bani ld vin atatea fete la prostitutie sa se faca dreptate un om pe munca cinstita nu face o vila cum au altii si nau muncit o zi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*