O casă din Măcin a fost distrusă în urma unui incendiu. Incendiul a izbucnit de la un jar căzut din sobă

Incendiu la o casă din Măcin. FOTO ISU Tulcea

O casă din localitatea Măcin a fost distrusă în urma unui incendiu care a izbucnit de la un jar căzut din sobă. Nu au existat persoane rănite.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați, luni după amiază, să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Măcin.

Zece subofițeri cu doup autospeciale de stingere cu apă și spumă au răspuns apelului. Ajunși la locul intervenției, pompierii au găsit o locuință în care ardeau 3 din cele 5 încăperi.

Întrucât incendiul se manifesta violent, de la subunitate a mai venit în sprijin o autospecială de stingere cu apă și spumă și patru subofițeri.

Incendiul a izbucnit din cauza unui jar căzut din sobă. Apoi, focul s-a extins și la celelalte camere.Persoanele care locuiau în casă, o femeie și doi copii, au reușit să iasă la timp din locuință și nu au fost rănite.  Flăcările au distrus mobilierul, tâmplăria și electrocasnicele din cele trei camere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*