Primăria Tulcea cumpără echipamente pentru locurile de joacă din oraș în valoare de aproape 100.000 lei

Loc de joacă pentru municipiul Tulcea. FOTO inspiredimages
Loc de joacă pentru municipiul Tulcea. FOTO inspiredimages

Administrația locală din Tulcea se pregătește să dea o față nouă locurilor de joacă din oraș. Primăria Tulcea vrea să facă o achiziție directă de aproape 100.000 lei (TVA inclus), cu finanțare de la bugetul local, pentru echipamente pentru terenuri de joacă.

Câștigătorul contractului nu trebuie doar să aducă jucăriile, ci să le și monteze în spațiile publice. Mai-marii orașului au nevoie de leagăne, tobogane, balansoare pentru copii de până la 7 ani, dar și pentru tineri de 7 – 14 ani.

Reglementările în domeniul echipamentelor pentru locuri de joacă sunt dure. Astfel, firma care va prelua această sarcină trebuie să se asigure că lemnul este tratat pentru expunere prelungită la condițiile meteo de vară și iarnă, iar metalul este vopsit corespunzător. Toate instalațiile trebuie să aibă autorizare ISCIR.

Primăria Tulcea vrea să beneficieze și de panouri de informare pentru fiecare loc de joacă.

Lista zonelor este expusă de primărie în cererea de ofertă. Astfel, echipamentele pentru locurile de joacă urmează să fie amplasate în zona Vest (Vărărie – Ghiocel), Orășelul Copiilor, C5 Plevnei, Aleea Albatros, E3 – Fedra, Parcul Piața Sf. Gheorghe, ANL Viticulturii, Victoriei Pelican și Victoriei – Podul Iuliu Maniu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*