Tulcean arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie

Polițiștii tulceni din cadrul Biroului Investigații Criminale au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, după ce a fost bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Potrivit IPJ Tulcea, o femeie a sesizat autoritățile după ce fostul concubin i-ar fi adresat amenințări cu moartea și acte de violență, lăsând-o pe aceasta să se teamă pentru propria siguranță. În urma plângerii, polițiștii au inițiat cercetările, iar pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal. În scopul asigurării protecției temporare a femeii, s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

Cercetările efectuate au dus la extinderea dosarului penal, acuzându-l pe bărbat și de infracțiuni precum hărțuire în formă continuată, încălcarea ordinului de protecție provizoriu, violarea vieții private, fals informatic, tâlhărie calificată, distrugere și amenințare.

În urma progresului anchetei, joi, 27 iulie, s-a dispus arestarea preventivă a suspectului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*