Incendiu la o cultură de viță de vie din Greci. Pompierii au stins focul după o oră

Incendiu la o cultură de viță de vie. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după amiază la o cultură de viță de vie din localitatea Greci, iar pompierii au intervenit, reușind să stingă focul după o oră.

Șase subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit sâmbătă după amiază, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs pe raza localității Greci.

Incendiul a fost stins, după aproximativ o oră, în limitele găsite, iar pompierii s-au retras la ora 15:00.

În urma evenimentului a fost afectată cultură de viță de vie pe o suprafață de aproximativ 0,5 hectare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*