Primăria Isaccea pune bazele unui nou festival – Festivalul Carasului

Pe 14 octombrie, la Isaccea se va ține Festivalul Carasului

Locuitorii din Isaccea vor avea de acuma propriul lor festival al toamnei, dedicat carasului, la jumătatea lunii octombrie. De altfel, așa se și numește – Festivalul Carasului, iar prima ediție se va desfășura în data de 14 octombrie, începând cu ora 11.00, la Cherhanaua de pe strada Câmpia Libertății nr. 89 bis. Aici, localnicii dar și musafirii din împrejurimi vor fi încântați cu un program artistic asigurat de Casa Cultură Isaccea, povești pescărești dar și o degustare de vinuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Doar program artistic, povesti pescaresti(minciuni cu pescari laudarosi) si degustari de vinuri??? Da pe caras nu-l invitati la un bors si o prajeala????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*