O parte din faleza din municipiul Tulcea ar putea fi redată turiștilor în această vară

O parte din faleza din municipiul Tulcea ar putea fi redată turiștilor în această vară. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea a anunțat că, începând din această vară, faleza din municipiul Tulcea ar putea fi redată, parțial, turiștilor.

Mai exact, zona falezei situată între Gara CFR și Hotel „Delta” va putea fi folosită de operatorii turistici pentru operațiunile de îmbarcare-debarcare începând din lunile mai-iunie ale anului curent.

„Aceasta pentru că, în prezent, lucrările de reabilitare sunt realizate în procent de 60 la sută, după turnarea plăcii de beton urmând să fie efectuată operațiunea de placare cu granit, preconizată a fi finalizată până la sfârșitul anului”, a declarat recent directorul Direcției Investiții, Fonduri Europene și Managementul Proiectelor, Mihai Nicu.

Potrivit reprezentantului Consiliului Județean Tulcea, termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare a portului Tulcea și falezei stipulat în cadrul contractului încheiat cu asocierea Max Boegl România – Complex Delta Max Boegl Stiftung & Co.KG Tulcea îl constituie luna aprilie 2023, dar se preconizează ca recepția lucrărilor să fie realizată în avans, mai exact în lunile ianuarie-februarie ale anului viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*