Prima femeie comandant de pluton din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea este o tânără de 24 de ani

FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și-a mărit echipa cu o nouă colegă care își va desfășura activitatea pe postul de comandant de pluton al Detașamentului 2 Jandarmi Tulcea.

“Proaspăt absolventă a Academiei de Poliție A.I.Cuza, tânăra ofițer este originară din județul Botoșani și a pășit pragul unității noastre plină de emoție  și entuziasm, alăturându-se colectivului jandarmilor tulceni.

Are 24 de ani, este perseverentă,  cu o atitudine pozitivă iar ceea ce a determinat-o să urmeze o carieră militară a fost dorința de a lucra într-un domeniu în care devotamentul, disciplina, pasiunea și activitățile dinamice se împletesc”, a anunțat IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*