Județul Tulcea va fi, timp de o oră, sub o atenționare Cod portocaliu de vreme severă

Județul Tulcea intră avertizare de vreme rea. FOTO Joy Stamp

ANM a emis o atenționare de Cod portocaliu de vijelie, cu rafale de peste 70 – 80 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale ce vor depăși 30 – 35 l/mp.

Atenționarea meteo este valabilă marți, 21 iunie, până la ora 20.00, și vizează localitățile: Babadag, Sarichioi, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Beștepe, Crișan, Maliuc, Sfântu Gheorghe.

În urmă cu puțin timp a fost transmis și un mesaj RO-ALERT de atenționare a populației.

Evitați deplasările și luați măsurile de adăpostire și autoprotecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*