Circulația pe DJ 222, între Enisala și Sălcioara, va fi restricționată săptămâna viitoare pentru că în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război

Circulație restricționată pe DJ 222, în zona poligonului Babadag. FOTO CJ Tulcea
Circulație restricționată pe DJ 222. FOTO CJ Tulcea

În poligonul Babadag, situat între localitățile tulcene Enisala și Sălcioara, pe DJ222, se vor executa săptămâna viitoare, între 8 și 16 februarie, dar și între 22 și 26 februarie, trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În tot acest timp, circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea unor bariere.

„În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioadele menționate recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara traseul Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur), au transmis reprezentanții Consiliului Județean Tulcea.

Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*