Pompierii tulceni, solicitați să intervină pentru o tigaie uitată pe foc

Pompierii tulceni, solicitați să intervină pentru o tigaie uitată pe foc. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 29 noiembrie, prin apel la 112, pentru lichidarea unui incendiu la o locuință situată pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea.

„Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea s-au deplasat la locul solicitării, unde au constatat că în interiorul unei bucătării era inundat cu fum, de la o tigaie uitată pe aragaz, și au procedat la aerisirea locuinței și îndepărtarea a două butelii”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma evenimentului s-au deteriorat pereții bucătăriei, o mașină de gătit și 10 ml instalației electrică.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat în funcțiune nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*