Patru echipe de juniori s-au confruntat pentru trofeele puse la bătaie la turneele finale de fotbal găzduite de Sala Polivalentă din municipiul Tulcea

Micii fotbaliști iau sportul foarte în serios

La Sala Polivalenta din municipiul Tulcea, duminică 17 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, s-au desfășurat turneele finale ale Trofeelor Gheorghe Ola și Gheorghe Ene, competiții fotbalistice rezervare jucătorilor născuți după data de 1 ianuarie 2010, respectiv 1 ianuarie 2011.

S-au întrecut pentru câștigarea trofeelor și pentru calificarea în faza zonală, următoarele echipe:

  • Pescărușul Sarichioi,
  • Granitul Babadag,
  • Ceres Min Ceamurlia
  • Delta Dobrogea

Micuții fotbaliști au luat totul în serios, arătând la vârsta lor, multa determinare și seriozitate, putând sa dea lecții și seniorilor la aceste capitole.

Președintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, din cadrul Consiliului Județean, Petre Badea, prezent pe toată durata desfășurării competiției, a caracterizat cum nu se poate mai bine, tot ce s-a văzut la participanți, „pofta de fotbal la copii“ , cei mici având cu siguranță și pofta la partea dulce a premiilor, cornuri și ciocolata fiind oferite tuturor celor prezenți, indiferent de locul de pe podium.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*