Pompierii tulceni continuă lupta cu incendiile de vegetație uscată

Pompierii au reușit să stingă incendiul de vegetație uscată. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea și ai Secției de Pompieri Măcin din cadrul ISU Delta au fost solicitați în seara de 28 martie, în jurul orei 19.00, să intervină pentru limitarea efectelor unor incendii de vegetație uscată.

Un echipaj compus din 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit în zona localității Victoria unde incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați.

Secția de pompieri Măcin a trimis în zona localității Garvăn 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri, pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care a cuprins o suprafață de aproximativ 1 hectar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*