AJOFM Tulcea oferă informații privind Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii NEETs

Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii NEETs. FOTO: AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează joi, 16 februarie, Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, acțiune care se desfășoară în vederea implementării proiectului „ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!”. Evenimentul are loc în Tulcea, la Restaurantul Imperial (BIG) din Strada Corneliu Gavrilov, nr. 197, începând cu ora 10.00.

Acțiunea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea face parte dintr-o serie de trei evenimente dedicate creșterii șanselor de ocupare a tinerilor NEETs din grupul țintă aflați în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.

Până la această dată au fost contactați 50 de agenți economici, dintre aceştia şi-au anunțat participarea 30 de angajatori, oferind 257 de locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatorii tulceni sunt în următoarele ocupații:

  • pentru studii superioare (un loc de muncă): inginer cadastru;
  • pentru persoanele fără studii superioare (256 de locuri de muncă: ospătar, bucătar, patiser, lucrător bucătărie, brutar, cofetar, operator calculator, lucrător comercial, ambalator manual, sudor, zidar, rigipsar, electrician, faianțar, vopsitor, sablator, mecanic, reglor benzi montaj, dulgher, curbator lemn, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, tâmplar mecanic la rindeluit, femeie de serviciu, agent vânzări, motostivuitorist, lăcătuș mecanic, confecționer textile, montator subansamble, cameristă, recepționer hotel, tehnician echipamente, agent imobiliar, frezor universal, instalator, muncitor necalificat etc.

Evenimentul se adresează tinerilor NEETs care fac parte din grupul țintă al proiectului „ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!”, dar și tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 16 – 29 de ani care nu au un loc de muncă, nu urmează o formă de învățământ și nu participă la activități de formare profesională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*