Polițiștii tulceni au reținut un tânăr de 21 de ani, acuzat că a dat foc unui autoturism

FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 21 de ani, din Dăeni, a fost reținut de polițiștii tulceni, suspectat fiind că, în urmă cu o săptămână, ar fi incendiat un autoturism. El urmează să fie dus în fața unei instanțe de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Tulcea, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Dăeni, se află un autoturism cuprins de flăcări. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Măcin și o echipă operativă alcătuită din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Poliție Rurală Măcin.

În urma evaluării preliminare, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Măcin au concluzionat faptul că incendiul care a cuprins autovehiculul în cauză a fost provocat cu intenție.

„Având în vedere datele și informațiile obținute în cauză, în cursul zilei de vineri, 3 decembrie, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Dăeni și Ostrov. În urma activităților desfășurate de polițiști, aceștia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, bănuit de comiterea faptei”, au transmis reprezentanți ai IPJ Tulcea.

Cercetările în cauză sunt continuate, luându-se măsura reținerii față de tânărul de 21 de ani, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă, 4 decembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*