Consiliul Județean Tulcea va promova turismul din Delta Dunării și Dobrogea de Nord la cel mai important Târg de turism din Polonia

Delta Dunării. FOTO Iliuță Goean

Târgul de turism  „Tour & Travel” se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie 2023, în orașul Varșovia, iar România deține statutul de țară parteneră în cadrul acestei manifestări expoziționale, unde participă peste 500 expozanți din întreaga lume.

Consiliul Județean Tulcea participă în cadrul acestui eveniment sub egida Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, evenimentul reprezentând o oportunitate deosebită de a readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale Deltei Dunării și ale întregului spațiu nord-dobrogean.

Consolidarea județului Tulcea ca destinație turistică peste hotare și creșterea segmentului de turiști străini este prioritate pentru administrația județeană.

Astfel, invităm operatorii economici care doresc să își promoveze serviciile, produsele și ofertele turistice în cadrul acestui eveniment, să trimită materiale promoționale către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, pentru a fi preluate și expuse în fața publicului polonez.

Date de contact:

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea

Adresa: Strada Gloriei, Nr. 4, Tulcea

E-mail: cnipttulcea@gmail.com

Telefon: 0744 55 82 11

Data limită pentru trimiterea materialelor promoționale este marți, 21 noiembrie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*