Accident rutier pe trecerea de pietoni în municipiul Tulcea

Echipaj de politie. FOTO arhiva

În cursul zilei de 6 decembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 17 ani, din Tulcea, a fost victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că în dimineața de 7 decembrie a.c., un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat minorul de 17 ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni semaforizată. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat ulterior, polițiștii constatând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și că deținea permis de conducere valabil.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, conform art. 196 și  art. 338 din Codul Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*