Bărbat rănit la Turcoaia, județul Tulcea, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

Bărbat rănit într-un accident pe DJ 222, în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea
Bărbat rănit într-un accident pe DJ 222, în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat a fost rănit, luni, într-un accident rutier produs în apropierea localității tulcene Turcoaia, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit polițiștilor tulceni, un bărbat de 61 de ani, din Macin, în timp ce conducea, luni după-amiază, un autoturism pe DJ 222, în apropierea localității Turcoaia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina, scăpată de sub control, a părăsit partea carosabila și a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*