Polițiștii tulceni au prins mai mulți minori, bănuiți de comiterea unor infracțiuni

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Oamenii legii au fost surprinși de comiterea a două infracțiuni, autorii identificați ulterior fiind majoritatea minori.

În seara zilei de 26 iunie,  o femeie de 40 ani din localitatea Isaccea, a sunat la 112 și a reclamat furtul unui telefon. Victima, lucra ca vânzătoare într-un magazin, iar un minor care a intrat, i-a sustras telefonul mobil lăsat nesupravegheat. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul în persoana unui minor de 13 ani din localitate, de la care a fost recuperat telefonul în valoare de 600 de lei, care a fost înapoiat părții vătămate.

Un alt caz de furt a fost comis în noaptea de 26 spre 27 iunie, pe strada Isaccei din municipiul Tulcea. Aici, unui bărbat de 55 de ani din Murighiol i-a fost sustras portofelul din mână. Se pare că victima scosese banii să îi dea unei tinere cu care discuta, moment în care persoane necunoscute care treceau prin zonă i-au smuls portofelul și banii – 1.000 de lei și au fugit. Autori de furt identificați rapid de polițiști în municipiu fiind vorba de patru tineri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, toți din municipiul Tulcea, de la care a fost recuperată suma de 350 lei, care a fost predată părții vătămate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*