Un tânăr șofer beat a scăpat mașina de sub control și a accidentat un pieton în localitatea Măcin

Poliția Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un proaspăt deținător de permis de conducere din Măcin s-a urcat băut la volanul unei mașini și a băgat în spital un pieton. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 19 iulie, un tânăr de 19 de ani din orașul Măcin, conducea un autoturism în orașul Măcin. În apropierea unei curbe nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului, a intrat pe sens opus și a accidentat un bărbat de 44 ani, din orașul Măcin, care se afla pe marginea părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că șoferul deținea permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*