Manifestări organizate de Prefectura Tulcea cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, Instituţia Prefectului – Judeţul Tulcea și Garnizoana Tulcea vor organiza joi, 24 ianuarie 2019, un ceremonial militar şi religios  dedicat acestui eveniment.

Manifestarea se va desfăşura în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea, începând cu orele 10.00 după următorul program:

– Primirea oficialităţilor și prezentarea onorului;

– Salutul drapelului de luptă și intonarea imnului de stat;

– Oficierea serviciului religios;

– Alocuţiuni ale oficialităților locale;

– Defluirea gărzii de onoare și a gărzii port drapel;

– Hora unirii;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*