Polițiștii tulceni au primit 30 de apeluri prin 112 în 24 de ore

Polițiștii îl caută pe suspectul agresiunii. FOTO Cătălin Schipor

În 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 30 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în cursul zilei de 7 februarie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Polițiștii au intervenit la 30 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 24 ore au fost constatate 4 infracțiuni de natură judiciară.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.470 de lei.

Polițiștii au controlat 8 de agenți de pază și 6 societăți comerciale pentru verificarea respectării normelor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 100 lei.

Polițiștii Postului de Poliție Dorobanțu au acționat pe raza localității pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, fiind depistat un bărbat care transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1,51 metri cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență. Față de persoana în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Polițiștii rutieri au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 20.690 de lei. Au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*