Energoterm reia furnizarea de apa caldă după ce a promis furnizorului de gaz că își va plăti datoria

Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă
Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă

În urmă demersurilor făcute de S.C. ENERGOTERM S.A. , furnizorul de gaz  – Premier Energy a acceptat reluarea furnizării gazului, începând cu data de 8 august ceea ce permite repornirea centralelor pentru alimentarea cu apa caldă în municipiul Tulcea.

Datoria societății față de Premier Energy este de 2.400.000 lei, în timp ce, la nivelul orașului, datoriile populației față de S.C. ENERGOTERM S.A.se ridica la sumă de 8.684.573 lei (fără majorări de întârziere).

Reluarea serviciului a fost făcută pe bază unui angajament ferm de plată.

În cazul în care persoanele și asociațiile de proprietari care înregistrează restanțe nu înțeleg să își plătească datoriile pentru serviciile de alimentare cu căldură și apa caldă, societatea va fi în imposibilitatea de a-și respectă angajamentul de plată asumat.

În acest caz furnizorul de gaz va sista definitiv alimentarea cu gaz natural până la achitarea integrală a debitului”, au transmis reprezentanții Energoterm

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*