Polițiștii tulceni au găsit 12.000 de articole pirotehnice în urma unor percheziții în Casimcea

Polițiștii tulceni au făcut patru percheziții în Casimcea, ocazie cu care au găsit 12.000 de articole pirotehnice.

În cursul zilei de ieri, 30 decembrie 2023 , în baza Planului de Acțiune Pirotehnic 2023-2024 ,  polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare alte 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza comunei Casimcea.

Au fost identificate aproximativ 12.000 de articole pirotehnice, în greutate totală de 70 de kg , acestea aparținând categoriilor F2 și F3.

În continuare polițiștii  efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*