Accident rutier în localitatea Greci. Un bărbat a fost rănit

Accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Greci, iar în urma evenimentului un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 09:30 , polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost fost sesizați cu privire la faptul că, pe DC51D a avut loc un eveniment rutier.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 63 de  ani, ar fi condus un autoturism, iar în zona localități Greci, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit parea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerului care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Măcin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*