Doi cai morți, o mașină distrusă și o amendă în urma unui accident rutier în Somova

Accident Somova
Accident Somova

Gestul inconștient al unei persoane din Somova a fost la un pas de a se transforma în tragedie. Doi cai lăsați liberi pe stradă, pe întuneric, nu au fost observați la timp de o conducătoare auto.

Reprezentanții IPJ Tulcea spun că în jurul orei 21.00 s-a primit o sesizare prin 112, despre faptul că în localitatea Somova s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o conducătoare auto în vârstă de de 56 de ani, în timp ce rula cu un autoturism prin localitate, a acroșat un cal care mergea pe partea carosabilă. Luată prin surprindere, a tras de volan și a lovit și un al doilea cal.

În autoturism erau patru persoane care au scăpat fără răni, doar cu o sperietură puternică. În schimb, cele două animale au decedat.

Evenimentul rutier a fost soluționat prin sancționarea proprietarului celor doi cai care au fost lăsați nesupravegheați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*