Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia au ajutat la stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească

Incendiul a fost stins în scurt timp. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia, împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Chilia Veche și cu sprijinul localnicilor și al pompierilor voluntari ai Primăriei, au reușit stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

În seara zilei de 5 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, județul Tulcea, au fost solicitați pentru a interveni la stingerea unui incendiu într-o anexă gospodărească a unui localnic din comuna Chilia Veche.

A fost constituită o echipă de intervenție, formată din polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Postului de Poliție Chilia Veche și pompieri voluntari ai Primăriei, care s-a deplasat la fața locului și, cu ajutorul localnicilor, au acţionat pentru localizarea incendiului şi evitarea propagării acestuia în vecinătăți.
În urma incendiului a ars o parte din acoperișul unui depozit de furaje și au fost distruși 500 de baloți de lucernă, fără să fie afectată locuința sau alte anexe gospodărești.

Incendiul a fost stins, fără a se înregistra victime omenești sau pagube materiale majore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*