FOTO Jandarmii tulceni l-au prins pe un minor în timp ce încerca să jefuiască o bătrână din Babadag

Jandarmii au intervenit și l-au prins pe suspect în flagrant. FOTO IJJ Tulcea

Un minor care încerca să jefuiască o bătrână ce tocmai luase pensia, a fost prins în flagrant de către jandarmi. Tânărul hoț se ascundea sub o masă din casa victimei când au intrat oamenii legii.

În jurul orei 16.50, un echipaj al Plutonului 2 Jandarmi din , aflându-se în misiune de menținere și asigurare a ordinii publice pe raza orașului Babadag, a fost solicitat în sprijinul colegilor de la Politia Babadag pentru a interveni la o spargere de locuință.

După o examinare a imobilului făcută de catre jandarmi, a fost găsit și autorul, ascuns sub o masă. În urma verificărilor a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, care a patruns în incintă cu scopul de a o deposeda pe proprietara în vârstă de 85 de ani de pensia încasată recent.

A fost chemată și mama acestuia și împreună au fost conduși la sediul Poliției oraș Babadag  pentru întocmirea actelor de sesizare a organelor de urmărire penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*