FOTO Probleme de circulație pe DN 22, între Luncavița și Vacareni

Circulație îngrenată în județul Tulcea

Daca în partea de est judetului Tulcea zăpadă a dispărut aproape în totalitate, în cea de vest zăpada continua să facă probleme.

Utilajele SVSU ale comunei Luncavița au intervenit pentru deblocarea Drumului Național 22, între Luncavița și Văcăreni, unde viscolul a adus zăpada pe șosea. Drumul a fost temporar blocat, dar în scurt timp a fost redat circulației.

Autoritățile le recomandă conducătorilor auto să circule totuși cu atenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*