Polițiștii i-au prins pe autorii unui furt dintr-o locuință din localitatea tulceană Mihai Bravu

Bunurile furate din locuință au fost recuperate de către polițiști. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au identificat doi bărbați care au profitat de lipsa proprietarului din locuință și au sustras mai multe bunuri în valoare de 5.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 12 decembrie, polițiștii Postului de Poliție Mihai Bravu au fost sesizați pe apelul de urgență 112 despre faptul că în noaptea de 11/12.12.2017 persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din localitatea Mihai Bravu, de unde au sustras mai multe bunuri electrice și electronice, în valoare de 5.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, la data de 20 decembrie a.c, polițiștii au identificat persoanele în cauză, un bărbat de 20 ani și celălalt de 33 de ani, ambii din localitatea Mihai Bravu.

Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art 228 și art. 229 din Codul penal, iar bunurile au fost recuperate în totalitate, fiind predate părții vătămate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*