Concurs cu premii pentru elevii tulceni, dedicat Zilei Dobrogei 

Concurs cu premii pentru elevii tulceni, dedicat Zilei Dobrogei.

Consiliul Județean Tulcea organizează Concursul cu premii cu tema „Dobrogea, pământ românesc“, pentru a marca Ziua Dobrogei, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie.

Până pe data de 9 noiembrie 2020, elevii tulceni pot trimite pe una din adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro, ioana.comsa@cjtulcea.ro sau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea lucrări individuale, pe categorii, după cum urmează:

-Cei din învățământul preșcolar și primar vor trimite desene pe tema propusă;

-Cei din învățământul gimnazial vor trimite compuneri (una – două pagini) pe tema propusă;

-Liceenii vor trimite eseuri (trei – patru pagini) pe tema propusă.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele participantului, vârsta, categoria la care participă, numele unuia dintre părinți/tutore, datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Pentru fiecare categorie vor fi acordate câte cinci premii în bani. De asemenea, pentru a marca 142 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria – mamă, vor fi acordate 142 de premii pentru creativitate.

Pe data de 13 noiembrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*