Planurile viitorului Muzeu Ivan Patzaichin din Mila 23, prezentate joi, 8 septembrie

Ivan Patzaichin. FOTO Facebook Ivan Patzaichin

Evenimentul de prezentare a planurilor viitorului Muzeu Ivan Patzaichin din Mila 23, un spațiu cultural viu în care cultura locală diversă și bogată va putea fi pusă în valoare așa cum și-a imaginat Ivan, va avea loc, joi, 8 septembrie, de la ora 17.00.

Cu acest prilej va fi organizat și primul eveniment cultural care marchează câteva dintre obiectivele viitorului Muzeu.

Artistul vizual Dragoș Lumpan va prezenta vernisajul expoziției „Oamenii din Mila 23” ca parte dintr-un proiect amplu derulat de artist în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, „Oamenii Deltei”.

Proiectul și-a propus să utilizeze arta vizuală pentru consolidarea profilului de turism cultural al Deltei, cu accent pe patrimoniul imaterial vast, păstrat de reprezentanții diferitelor comunități din satele Deltei Dunării.

Tot mâine, chiar înainte de eveniment, participanții la Caravana Apele Unite ale României vor ajunge la finalul traseului, în Mila 23, la casa părintească a lui Ivan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*