La Tulcea se ține Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea anunţă desfăşurarea, în data de 20 octombrie 2017, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc in data de 20 octombrie 2017.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10,00 in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Piata Independentei nr. 1, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de agentii economici va fi publicat in timp util de catre AJOFM Tulcea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la sediul AJOFM Tulcea pentru din str. Grigore Antipa nr. 10, sau tel. 0240 / 516858, fax: 0240 / 512171.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*