Pisică salvată de pompierii tulceni dintr-o clădire părăsită

Pisică salvată de pompieri. FOTO ISU Tulcea

O pisică a fost salvată de pompierii tulceni dintr-o clădire părăsită, ea fiind adoptată de femeia care a sunat la 112.

Pompierii au fost anunțați, sâmbătă, prin apel la 112, că într-o clădire părăsită de 3 etaje se aude mieunatul unei pisici.

“În mai puțin de 5 minute un echipaj al ISU Delta Tulcea a ajuns la fața locului, au evaluat situația și au intervenit pentru salvarea pisicuței. Au sărit un gard ghimpat înalt de peste doi metri și au scotocit clădirea până au găsit-o. Era băgată sub niște scânduri și resturi de moloz. Deși era speriată, însetată și murdară, nu s-a opus colegilor mei. Știa că urma să fie salvată!”, a precizat ISU Tulcea.

Femeia care a sunat la 112 a adoptat pisica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*