Zeci de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 lei, aplicate de jandarmii tulceni în weekend

Măsuri de ordine și siguranță publică în municipiul și județul Tulcea cu ocazia minivacanței de Ziua Națională a României

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au acționat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliția, pentru asigurarea şi menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de peste 7.000 lei.

Potrivit IJJ Tulcea, 16 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru consum de alcool în locuri publice, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul în vârstă de până la 16 ani de la fapte de vagabondaj, tulburarea liniștii publice, proferarea de injurii și provocarea la scandal în locuri publice.

Alte cinci sancțiuni contravenționale au fost aplicate conform H.C.L. 164/2008: patru sancțiuni contravenționale, pentru aruncarea în altă parte decât în recipiente destinate resturilor de obiecte și o sancțiune contravențională, pentru spălarea autovehiculului pe domeniul public.

Pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112, a fost aplicată o sancțiune contravențională.

De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent două fapte de natură penală privind lovirea sau alte violențe şi o faptă penală în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ragete si urlete manelistice nu sunt in Tulcea? Sau, nu “s-a reclamat”? Pai cine sa reclame mancati-as, daca probabil ii sanctionati pentru ….”apelarea abuziva a 112″, dupa ce omul disperat la politie, ori jandarmerie a sunat si nicio “masura” nu s-a luat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*