Pietoni accidentați în municipiul Tulcea

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

La data de 30 octombrie un bărbat de 47 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei, din municipiu, la efectuarea manevrei de mers înapoi a acroșat o persoană de 58 de ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

La aceiași dată, un tânăr de 21 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o persoană de 77 de ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*