Pietoni accidentați în municipiul Tulcea

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

La data de 30 octombrie un bărbat de 47 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei, din municipiu, la efectuarea manevrei de mers înapoi a acroșat o persoană de 58 de ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

La aceiași dată, un tânăr de 21 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o persoană de 77 de ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*