Pieton accidentat în municipiul Tulcea

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O femeie a ajuns la spital joi după amiază după ce a fost victima unui accident rutier în municipiul Tulcea.

Potrivit polițiștilor,  în data de 30 august, în jurul orelor 13.00, în municipiul Tulcea a avut loc un accident rutier cu vătămarea corporală a unei femei de 37 de ani.

Din primele cercetări, a rezultat că o femeie de 23 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Socului din municipiul Tulcea, la efectuarea manevrei de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o femeie de 37 de ani din Tulcea, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*