#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la “Legenda lui Slender Man” – un film de groază despre adolescenți și Internet

Afișul filmului "Legenda lui Slender Man"
Afișul filmului "Legenda lui Slender Man"

Te-ai plictisit deja de școală după primele zile? Noi sperăm că nu, dar Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall îți oferă ocazia să te destinzi puțin la un film… de groază. “Slender Man” pare o legendă urbană, așa că niște prietene și colege de liceu decid să-l caute. Rezultatul este unul terifiant.

Îl vezi săptămâna aceasta la Cityplex Tulcea, dar poți să și câștigi una dintre cele 3 invitații duble la film.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 14 septembrie. 

Iată și descrierea filmului oferită de distribuitorul din România: Într-un mic orăşel din Massachusetts, un grup de prietene parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit cea mai recentă victimă a lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*