Peste 460 locuri de muncă în Tulcea la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, organizează în data de 19 octombrie, începând cu ora 10,00, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piața Independenței nr. 1, Tulcea, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Au fost contactaţi deja 247 agenţi economici, din care 2 angajatori de inserţie. Dintre aceştia şi-au anunţat participarea 46 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind 464 locuri de munca vacante, din care 2 locuri de munca pentru angajatorii de inserţie.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt în următoarele ocupații:

  • Pentru studii superioare (24): consilier administrativ, medic stomatolog, proiectant inginer construcții, proiectant inginer instalații, inginer chimist, inginer electromecanic, inginer petrolist, inginer cercetare, inginer șef fermă, inginer achiziții publice, economist, inginer producție, inginer tehnolog metalurg, inginer automatist și manager echipă.
  • Pentru persoanele fără studii superioare (440): curier pedestru, lucrător comercial, șofer profesionist, confecționer textile, asistent medical, operator calculator, electrician de întreținere și reparație, technician în protecția mediului, consultant credite, preparatory pește, lacătuș mecanic, sudor, agent de securitate, ospătar, bucatar, mecanic agricol, operator stație carburanți, polizator, frezor, manipulant mărfuri, muncitor necalificat, etc.

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

La această acțiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile și doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*