Plin de șoferi penali pe străzile din județul Tulcea

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Polițiștii rutieriști au întocmit mai multe dosare penale în ultimul weekend al lunii iunie, în urma unor verificări în trafic. Cei mai mulți șoferi prinpr în neregulă erau băuți.

În cursul zilei de 29 iunie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Dunavățul de Sus, județul Tulcea, care conducea, pe strada Griviței din municipiu, un auto având permisul de conducere reținut și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, pe 30 iunie, polițiștii Postului de Poliție Casimcea au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Casimcea, judetul Tulcea, care conducea un auto pe raza localității Casimcea, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 39 de ani, din Tulcea, care conducea un auto, pe strada Elixirului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii din cadrul Poliției oraș Isaccea au despistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Somova, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe raza orașului Isaccea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza municipiului Tulcea, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un un auto, pe strada Isaccei, din municipiu, având numerele de circulație provizorii expirate.

Ultimul dintre penali a fost depistat în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, de către polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag. Este vorba de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, prins în timp ce conducea un auto, pe raza localității Babadag, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*