FOTO Pompierii au intervenit în localitatea Garvăn pentru a stinge un incendiu ce amenința să se propage la o locuință

Pompierii au intervenit pentru a limita pagubele și a stinge incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

La o gospodărie din localitatea Garvăn a izbuncit un incendiu la gard, iar focul s-a extins cu repeziciune, existând pericolul de a ajunge și la casă.

La locul izbucnirii incendiului a fost trimis un echipaj al ISU Delta Tulcea din cadrul Secției de pompieri Măcin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 5 subofițeri. Până la ajungerea pompierilor, a ars o suprafață de aproximativ 50 metri liniari de gard din stuf și vegetația din jur. Pompierii au reușit să limiteze pagubele și extinderea la casă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*