Peste 300 kilograme de deșeuri feroase și neferoase au fost confiscate de polițiști tulceni

Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Doi bărbați care adunau fier vechi din gospodării s-au ales cu dosar penal după ce s-au întâlnit cu un echipaj de poliție. 

În data de 9 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frecăței au depistat în trafic în localitatea Frecăței, județul Tulcea, doi bărbați cu vârstele de 40 și 81 ani, ambii din localitatea Babadag, județul Tulcea, care desfășurau activități de achiziție deșeuri ferose și transportau cu o autoutilitară cantitatea de 332 kg deșeuri feroase și neferoase, fără a deține documente legale necesare desfășurării acestei activități.

Întreaga cantitate de deșeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 1000 lei, fiecare, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*