Peste 1.000 de tulceni sunt în izolare la domiciliu

Misiuni pentru siguranța procesului electoral. FOTO IGPR

Peste 1.000 de tulceni sunt în izolare la domiliciu, iar 205 persoane sunt în carantină pentru 14 zile.

Pe data de 11.04.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 1001 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 76 persoane si au intrat un numar de 55 persoane.

Până la data de 10 aprilie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 2941 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 205 persoane. Până la data de 11 aprilie 2020 au ieşit din perioada de carantină 221 persoane.

Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 192. De asemenea, până la această dată au fost testate 156 de persoane din care confirmate 13 persoane. 2 persoane sunt vindecate.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de 11 aprilie 2020 s-au efectuat controale la 256 locuinte, din care la 195 de locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 61 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 1207 persoane, dintre acestea 912 de către lucrători ai Poliţiei şi 295 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 105 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 10.04.2020, 88 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 17 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 312.700 lei, din care 285.200 lei aplicate de poliţişti si 27.500 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 2.294 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 6.242.519 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*