Alertă de șarpe în municipiul Tulcea. Au intervenit jandarmii

Alertă de șarpe în municipiul Tulcea. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină vineri, 3 iunie, după ce, în jurul orei 08.00, o femeie  a semnalat prezența unui șarpe într-o zonă publică din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, o echipă de intervenție s-a deplasat la locul unde a fost indicată prezența reptilei, asigurând zona.

Șarpele, care avea lungimea de 120 cm, a fost preluat de reprezentanții Centrului Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării.

„Recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*