Percheziții la un tulcean într-un dosar de furt calificat. Au fost găsite trei motoare de ambarcațiune, 4 setci, 4 vintere și un set de rame

FOTO Poliția Română

Polițiștii au făcut percheziții la un tulcean într-un dosar de furt calificat, ocazie cu care au fost găsite trei motoare de ambarcațiune, 4 setci, 4 vintere și un set de rame

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 20 septembrie 2023, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea , din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța,  au pus în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 motoare de ambarcațiune, 4 setci, 4 vintire, un set de rame, precum și componente provenite de la ambarcațiuni.

Motorul și un set de rame ar fi fost sustrase la data de 18 august 2023, de pe o altă ambarcațiune.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 25.000 de lei.

Bărbatul bănuit a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Tulcea, iar, la data de 21 septembrie 2023, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, care a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*