Polițiștii tulceni continuă activitățile de verificare în context COVID-19

Polițiștii continuă activitățile de verificare în context COVID-19. FOTO IPJ Tulcea

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV-2, polițiștii tulceni au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat și au avut drept obiective prevenirea și informarea cetățenilor cu privire la pericolului la care se expun în cazul nerespectării măsurilor legale în vigoare. Acestea au vizat, în special zonele aglomerate, agenții economici cât și mijloacele de transport în comun.

„Scopul polițiștilor nu este acela de a sancționa, ci acela de a aminti cetățenilor necesitatea adoptării unui comportament responsabil. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

Poliţiştii tulceni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și a operatorilor economici, precum și pentru combaterea nerespectării legislației în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*