Percheziții în Tulcea, Măcin și Jijia. Au fost depistate 20.000 de articole pirotehnice

Materiale pirotehnice. FOTO IPJ Tulcea

În cursul zilei de ieri, cât și astăzi 29 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Tulcea, a orașului Măcin și în satul Jijila la domiciliul mai multor persoane în cadrul a patru  dosare penale  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

În acest sens, polițiștii au identificat aproximativ 20.000  de articole pirotehnice, în greutate totală de 1120 de kg, din categoriile F2, F3 și F4.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, a polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Tulcea a Poliției orașului Măcin, Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, Serviciului Criminalistic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*