FOTO Un pompier a prins crucea aruncată în Dunăre de Episcopul Visarion al Tulcii, de Bobotează

PS Visarion, Episcopul Tulcii aruncând crucea sfințită în apele Dunării. FOTO Episcopia Tulcii

După slujba ținută în catedrala episcopală Sf. Ierarh Nicolae, la orele amiezii – P.S. Sa Visarion a condus procesiunea clerului şi credincioşilor spre Faleza Dunării din Tulcea, unde a  oficiat  Slujba Aghesmei celei Mari.

După ce a sfințit apele, Episcopul Tulcii a eliberat spre cer un porumbel alb, apoi a aruncat în apă o cruce de lemn, sfințită. Zece persoane au sărit în apă pentru a o prinde, norocosul care a ajuns primul la ea fiind un pompier din cadrul ISU Delta Tulcea, plutonierul major Pavel Cacenco.

La slujba de pe faleza din Tulcea au participat aproximativ 2.000 de credincioși.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*