Un șofer care a accidentat mortal o bătrână în apropiere de localitatea Cerna și a fugit de la locul faptei este căutat de poliție

Mandat european de arestare, pus în executare de polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni sunt în alertă și au instituit mai multe filtre rutiere după ce un șofer a accidentat mortal o bătrână, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Victima, o bătrână în vârstă de 84 de ani se pare că se deplasa pe partea carosabilă, în afara localității Cerna, când a fost surprinsă și accidentată mortal de un autoturism. Imediat după producerea accidentului, șoferul a dispărut.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în seara zilei de 18 decembrie a avut loc un accident rutier în afara localității Cerna. Un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 B, în afara localității Cerna, a accidentat un pieton – o femeie de 84 de ani, aflat pe partea carosabilă. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Echipajul medical al SAJ Tulcea ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului dar au fost instalate și mai multe filtre rutiere în vederea identificării conducătorului auto și tragerea la răspundere a acestuia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*