Prefectul Alexandru Dan Munteanu s-a întâlnit cu un consilier din cadrul Comandamentului pentru Europa și Africa al SUA

Prefectul Alexandru Dan Munteanu s-a întâlnit cu un consilier în cadrul Comandamentului pentru Europa și Africa al SUA. FOTO Prefectura Tulcea

Astăzi, prefectul Alexandru Dan Munteanu a avut o întâlnire cu Drew Beck, consilier în relațiile cu autoritățile civile române al Comandamentului pentru Europa și Africa al Armatei Statelor Unite ale Americii.

În cadrul întâlnirii discuțiile au vizat următoarele aspecte:

– informare oficială referitoare la procesul de rotație al forțelor Statelor Unite ale Americii de pe teritoriul României, proces aflat în derulare;

– evoluția situației din județul Tulcea cu privire la conflictul din Ucraina și impactul asupra locuitorilor județului;

– analizarea solicitării prefectului în vederea asigurării participării forțelor americane la unele ceremonii organizate de Instituția Prefectului-Județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*